Nieuws
Word jij in 2022 de nieuwe Buffalo Babe of Buffalo Boy 2023?


Schrijf je dan snel in! (zie rubriek inschrijven)
LET OP door Covid-19 kan de verkiezing uitgesteld worden.
Buffalo Babe en Eerste eredame aanwezig op signeersessie KAA Gent spelers in Ghelamco Arena

Drie KAA Gent spelers Birger Verstraete, Roman Yaremchuk en Giorgi Chakvetadze, sig-neerden anderhalf uur in de fanshop in de Ghelamco Arena op 31 oktober 2018. Een handtekening hier, een babbeltje daar en af en toe een selfie tussendoor. Birger Verstrae-te, Roman Yaremchuk en Giorgi Chakvetadze hadden hun handen vol tijdens hun signeerses-sie in de fanshop van KAA Gent. Met Chuk en Chak verliep de communicatie vooral via een glimlach en een opgestoken duim, want de jonge kerels uit Oekraïne en Georgië zijn een stuk vaardiger met de bal dan met de Engelse taal. Met West-Vlaming Birger Verstraete was het wel veel gemakkelijker praten. Ook Buffalo Babe 2019 Célestine Angenon schoof aan voor een foto, samen met eerste ere-dame Laura Van Steenberge. “We zijn de ambassadeurs van de club in de stad, dus konden we hier niet ontbreken”, aldus Célestine. Waarna ze zich samen met Laura tussen de drie helden nestelde voor een foto.


Célestine en Wouter zijn de nieuwe Buffalo Babe en Boy 2019
 
Naar goede gewoonte werd ook dit jaar op maandag 27 augustus 2018 de nieuwe Buffalo Babe en Boy verkozen in de Sfeertent te Ledeberg. Het werd een sportieve show waar iedereen op zijn manier zijn uiterste best deed om de fel begeerde titel in de wacht te slepen.
 
Na een voor de finalisten zenuwslopende show werd Célestine Angenon verkozen tot Buffalo Babe 2019 en zo volgde zij Kimberley Maes op als Babe. Shana Caudron, Eerste Eredame van vorig jaar gaf haar kroontje door aan Laura Van Steenberge, de kersverse Eerste Eredame. Laura kreeg daarnaast ook de publieksprijs toegekend.
 
Onze nieuwe Buffalo Boy is Wouter Morthier geworden. Kenzo Luyckx verkozen tot Eerste Ereheer.

De winnaars genoten na afloop allen samen van het optreden van Kurt Burgelman.
 
De kersverse Buffalo Babe en Buffalo Boy zullen dit jaar op talrijke evenementen aanwezig zijn.


Word jij de nieuw Buffalo Babe of Boy?


Opening Gentse Winterfeesten op 8 december 2017
 
Tijdens de Gentse winterfeesten is de top 3 van Buffalo Babe & Boy samen met de top 3 van Miss & Mister Gent er samen op uit getrokken om een leuke avond te beleven bij de officiële opening van de Gentse Winterfeesten. Het was er (kerst)gezellig en het was een meer dan geslaagde avond!


Fashion shoot met top 3
 
De top 3 Buffalo Babe & Boy was uitgenodigd voor een fashion shoot van sponsor La Bahia. WOW fotograaf Patricia Willems en haar partner Serge Malfait bezorgden de top 3 een onvergetelijke namiddag waar ze enorm veel plezier in hebben beleefd. Bedankt aan de sponsor voor de fijne ervaring en mooie foto's.

{fgalminitab:fotoshoot2018}
 
Kimberley & Jordy nieuwe Buffalo Babe & Boy 2018

In een leuke finale met een hoog showgehalte is op maandag 28 augustus
2017 in de Sfeertent te Ledeberg, Jordy Segers verkozen als opvolger van Diëgo Trivier als Buffalo Boy 2018. De titel van Eerste Ereheer, de publieksprijs en Mister sympathie, ging naar de sympathieke Jens Decuyper. Mikail Duz werd Tweede Ereheer in een mooie en sportieve finaleshow.
De titel Buffalo Babe 2018 als opvolgster van Karen Coone werd toegekend aan Kimberley Maes. De prijs van Eerste Eredame, de publieksprijs, prijs van de organisatie, de media award en Miss fotogeniek ging naar de enthousiaste Shana Caudron. De prijs van Tweede Eredame en Miss sympathie ging naar Tatjana Vande Velde. Zo werd het dus een mooi gevuld podium tijdens een hele leuke en sportieve avond in een uiterst goed gevulde Sfeertent waar er wederom veel ambiance en plezier te beleven viel.
Alle prijzen dus netjes verdeeld onder één voor één sterke kandidaten/kandidates die er allen een mooie, spannende en sportieve show van hebben gemaakt.{fgalminitab:bb2017}

Finalisten Buffalo Babe & Boy op openingsreceptie Ledebergse Feesten

Op vrijdag 25 augustus 2017 waren de finalisten van Buffalo Babe & Boy
2018 samen met organisator Diëgo Trivier en zijn partner Kitty, alsook designer Jurgen Van Looij, op de openingsreceptie van de Ledebergse Feesten die plechtig geopend werd door de deken van Ledeberg, Nick Caufriez en schepen Sofie Bracke.
De receptie werd geopend door de Belleman van Gent.
De start van een feestelijk en spetterend finaleweekend!

{fgalminitab:finalisten2017}
Danslessen voor finalisten
 
Op 20 augustus 2017 zijn de finalisten van Buffalo Babe & Boy begonnen aan de laatste lange maar intense finaleweek. De dansen en catwalkloopjes voor hun finale worden aangeleerd door niemand minder dan top-choreograaf Dave Ghysels. Ze hadden er alvast enorm veel zin in en aan inzet en motivatie was er geen gebrek.

{fgalminitab:nieuws05}
Groepsuitstap naar Walibi Belgium
 
Op zondag 13 augustus 2017 hebben enkele finalisten Buffalo Babe & Boy samen met de finalisten van Miss & Mister Gent genoten van een ontspannen maar leuk dagje Walibi. Een dagje om te ontspannen voor de laatste twee weken in de rechte lijn naar de finaleshow toe. Het echte werk kan stilaan beginnen. Ze hebben er alvast met volle teugen van genoten en het weer zat ook mee.Finalisten Buffalo Babe & Boy bezoeken hoofdsponsor Conceptstore La Bahia
 
Op 1 augustus 2017 waren de finalisten Buffalo Babe & Boy te gast bij de hoofdsponsor 'Conceptstore La Bahia' te Destelbergen. Ze lieten hun maten opnemen voor de galakledij die ze zullen dragen tijdens de finaleshow. De finalisten hebben ook kort kennis gemaakt met de uitbaters Serge en Patricia die hen hier vakkundig hebben begeleid. Een leuke ervaring en belevenis voor de finalisten tijdens hun promocampagne.
 

Voorstelling finalisten Buffalo Babe & Boy op Gentse Feesten
 
Op 23 juli 2017 mochten de finalisten Buffalo Babe & Boy zich persoonlijk aan het publiek voorstellen op het groot podium van de Korenmarkt tijdens de Gentse Feesten. Na hun persvoorstelling in juni was dit alweer een leuke ervaring. Tevens een grote ervaringsstap vooruit dankzij de kennis die hen bijgebracht werd op de mediatraining door Filip Vanden Berghe van Missitems. Alle finalisten etaleerden dat ze een waardig finalist zijn voor de finaleshow van de Buffalo Babe & Boy verkiezing op maandag 28 augustus 2017 om 20 uur in de Sfeertent Ledeberg.

{fgalminitab:nieuws04}

Finalisten Buffalo Babe & Boy aanwezig op ploegvoorstelling KAA Gent op Gentse Feesten
 
Op maandag 17 juli 2017 waren de finalisten Buffalo Babe & Boy aanwezig op de ploegvoorstelling van KAA Gent tijdens de Gentse Feesten. Een moment waar ze gretig gebruik van hebben gemaakt om te flyeren en hunzelf te promoten en om stemmen te winnen voor hun persoonlijke FB pagina. Plezier en amusement tijdens deze prachtige avond stond hierbij op de eerste plaats.

{fgalminitab:nieuws01}

Flyeractie voor Juwelier Van Bignoot
 
Op zaterdag 1 juli en maandag 17 juli 2017 hebben de finalisten Buffalo Babe & Boy een flyeractie gehouden voor één van onze hoofdsponsors. Juwelier Van Bignoot die twee mooie hoofdprijzen schenkt aan beide winnaars van onze verkiezing stond hiermee extra in de spotlights.  De finalisten stonden op de Keizer Karelcup alsook op de ploegvoorstelling van KAA Gent tijdens de Gentse Feesten op het Sint-Baafsplein. Een leuke ervaring dus voor onze enthousiaste finalisten.

 
Persvoorstelling finalisten Buffalo Babe & Boy op 10 juni 2017
 
Op zaterdag 10 juni 2017 stonden de finalisten Buffalo Babe & Boy voor hun eerste publieke voorstelling op hun persvoorstelling in de gemeenteraadszaal te Ledeberg. Voor familie, vrienden, sympathisanten en de pers mochten ze hun persoonlijk voorstellen. Tussendoor gaf organisator Diëgo Trivier kort wat uitleg over hoe de promocampagne van de finalisten zal verlopen op weg naar de finale toe. De finalistenlinten werden overhandigd door Buffalo Babe 2017 Karen Coone en Buffalo Boy 2017 Diëgo Trivier. 

{fgalminitab:nieuws02}

Mediatraining op 28 mei 2017
 
Op 28 mei 2017 waren de finalisten van de Buffalo Babe & Boy verkiezing 2018 te gast bij KAA Gent mascotte Benjamin Bundervoet, dit in zijn zaak de Picasso te Lochristi. Op deze stralende namiddag kregen de finalisten een mediatraining van niemand minder dan de grote baas van Missitems, de heer Filip Vandenberghe. Ze leerden onder ander op welke manier ze best een micro vastnemen en hoe ze zich moesten gedragen bij een persoonlijke voorstelling of interview met de pers. Een middag waar de finalisten enorm veel van hebben opgestoken en waar ze gretig van gebruik zullen kunnen maken tijdens het verloop van hun promocampagne naar de finaleshow toe.

{fgalminitab:nieuws03}

Karen en Diego zijn nieuwe Buffalo Babe en Buffalo Boy 2017In een sportieve en leuke finale is op maandag 22 augustus 2016 in de  Sfeertent te Ledeberg Diëgo Trivier verkozen tot de allereerste Buffalo  Boy. De titel van Eerste Ereheer ging naar de sportieve Lorenzo Maes. De  prijs voor Buffalo Babe 2017 werd toegekend aan Karen Coone. De prijs  van Eerste Eredame ging naar Asia Lamarti en de prijs van Tweede Eredame ging naar Anke Winkelmans. Zo werd het dus een mooi gevuld podium  tijdens een heel leuke avond in een uiterst goed gevulde Sfeertent waar  er enorm veel ambiance en plezier te beleven viel. De prijs van Mister  Sympathie ging ook naar Diego Trivier net als de publieksprijs. De prijs  van de organisatie ging naar Eerste Ereheer Lorenzo Maes en de prijs  voor Miss Fotogeniek ging naar Anke Winkelmans. Valerie De Paepe won de prijs van Miss Sympathie. Alle prijzen dus netjes verdeeld onder één  voor één sterke kandidaten/kandidates die er allen een mooie en  spannende show hebben neergezet.


Lene Verhaegen is Buffalo Babe 2016Lene Verhaegen uit Nazareth is op maandag 24 augustus 2015 verkozen tot Buffalo Babe 2016. Tijdens de Ledebergse Feesten streden zes finalisten voor het kroontje en de bijhorende titel. De kandidaten brachten dans, een persoonlijke act en werden ondervraagd over KAA Gent en actualiteit. "Je kan mij vinden in tribune 2, vroeger in de V-vakken, of ik zit bij onze supportersclub Buffalo Eke", vertelt Lene, die rechten studeert. "In mijn vrije tijd ben ik hoofdanimator bij Free Time en leidster bij de Scouts en Gidsen." Supportersclub Buffalo Eke plant een feestje om deze titel in haar supporterslokaal Carpe Diem te vieren.

Overig nieuws

​Kurt van Biezebaaze op Buffalo Babe verkiezing

Stoet in de wijk Moscou (Gentbrugge)

​Finalistes flyeren aan Ghelamco Arena


ORGANISATIE
 
 
 
 

LINKS
 
 


 
 

Buffalo Babe & Boy Verkiezing is een organisatie van Dekenij Ledeberg vzw in samenwerking met de Stad Gent. Alle rechten voorbehouden.